Millio  
Dienstverlening 

ontmoet alle aartsengelen  

downloadbare cursus


Gun jij jezelf het allerbeste?

Gun jij jezelf een stroom van overvloed, succes en geluk?

Leg dan contact met je persoonlijke Engelen

 

Leer in deze e-Cursus hoe je in contact komt met je persoonlijke kosmische Helpers, die je overal bij helpen en alle problemen kunnen oplossen.

Bij deze cursus:

-Een exacte handleiding om je Engelen te ontmoeten

-Een overzicht van alle Aartsengelen en hun geschenken aan jou

-De manier waarop jij jouw Hoofdengel kunt vinden

-De middelen om de hulp van de Engelen in te roepen

-Een digitale cursus met omschrijvingen, uitleg, handleidingen, tips en adviezen,

  oefeningen, meditaties, probleemoplossingen en veel, heel veel informatie en inspiratie. 


NU SPECIALE AANBIEDING € 19,95


E-Cursus

In deze e-cursus leer je alle twaalf Aartsengelen kennen en kun je leren hoe je een persoonlijke ontmoeting met hen allemaal of met één afzonderlijk kunt bereiken. Elke Aartsengel heeft een eigen persoonlijkheid met unieke kenmerken en eigenschappen. Jouw persoonlijke Aartsengel komt overeen met jouw persoonlijkheid, taken en eigenschappen.

  • In deze e-cursus:
  • Wat zijn Engelen – mensen hebben wel een bepaalde voorstelling van engelen, je ziet ze op afbeeldingen en schilderijen, maar zijn ze wel menselijk? En zo niet, wat zijn ze dan? Je ontdekt wie en wat ze zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen.
  • Welke gaven – eigenschappen en functies hebben de Engelen. Het is heel interessant om te ontdekken dat elke Aartsengel een bepaalde taak heeft met bijbehorende eigenschappen. De Aartsengel die jij kiest om jou te helpen en begeleiden is precies degene die je nodig hebt. Lees goed de omschrijvingen bij alle Aartsengelen en gebruik de meditatie om met hem in contact te komen.
  • Wat hebben de Vlammen van Bewustzijn met de Engelen te maken. De Vlammen van Bewustzijn worden ook wel de Golven of Stralen van Bewustzijn genoemd. In de cursus wordt uitgelegd wat de Vlammen zijn en welke Aartsengel aan de Vlam verbonden is.
  • Wie is jouw persoonlijke Engel.  Elk mens heeft een persoonlijke Hoofdengel, ontdek wie jouw persoonlijke Engel is en wat hij voor je kan doen.
  • Omschrijving van alle Aartsengelen en hun Wezen. Ontdek hoe groots de Aartsengelen zijn en waar ze vandaan komen. Ze zijn van dezelfde oorsprong als wij mensen, maar ze zijn met een totaal ander doel geschapen. Eén van hun taken is het begeleiden van de mens op zijn zielenreis over de Aarde.
  • Hoe bereid je je voor op een ontmoeting met je persoonlijke Engelen. In de e-cursus worden je hulpmiddelen aangeboden die het je mogelijk maken een ontmoeting met je persoonlijke Engelen of de Aartsengelen te creëren.
  •  Hoe kun je je zielsfamilie met behulp van de Engelen ontmoeten. Ieder mens is verbonden aan een zielsfamilie. Ontdek hoe de Aartsengelen je kunnen helpen bij deze ontmoeting.
  • Engelen kunnen alle problemen oplossen, hoe doen zij dat. In de e-Cursus wordt uitgelegd hoe je contact met je Engelen kunt leggen, hoe je hen kunt vragen om hulp en wat ze voor jou kunnen betekenen.
  • Hoe blijf je constant in verbinding met je persoonlijke, helpende en begeleidende Engelen. Een constante verbinding met de geestelijke wereld en de Engelen is mogelijk, maar vergt enige oefening en veel concentratie. Leer door middel van gerichte aanwijzingen hoe je deze staat van bewustzijn en daarmee de constante verbinding met de Lichtwezens kunt bereiken