Millio  
Dienstverlening 

Lichtmens 

e-boek

 De inhoud van het boek Lichtmens is geïnspireerd door Aartsengel Michael.

Hij helpt jou op je zoektocht naar je innerlijke wereld. Je beseft het misschien niet, maar er is een hele groep persoonlijke engelen, gidsen en begeleiders die klaar staan om jou door deze illusionaire wereld te loodsen en je bijstaan met advies, hulp en hun voelbare aanwezigheid.

Hoe prachtig is het om te beseffen dat je nooit alleen bent, dat je nooit alleen kunt zijn, dat er altijd vanuit de geestelijke wereld op je wordt gepast tijdens je leven hier op aarde, waar je je levenslessen komt leren.

Aartsengel Michael maakt je duidelijk wat je hier komt doen, hoe je dat kunt doen en wat je uiteindelijke doel is.

Kortom hij vertelt je wat de zin van jouw leven is.

Om je doel in het leven te kunnen bereiken geeft hij je praktische tips om je leven te kunnen veranderen.

Maar het mooiste is dat hij je een nieuwe naam geeft, een naam om trots op te zijn en een naam om na te leven.

Je hebt niet alleen een naam, je bent ook je naam en deze naam heeft er mee te maken dat je niet alleen van de Aarde bent, je bent een Universeel, Goddelijk Wezen dat wakker geschud wordt zodat je beseft waar je vandaan komt en waar je naar toe gaat.

Je bent oneindig en onsterfelijk, waar zou je je nog druk over maken.


NU SPECIALE AANBIEDING € 9,95


Een korte impressie vind je hieronder:

KENNISMAKING

Welkom lieve lezer, wat mooi dat je gekomen bent en dat je er klaar voor bent om een verbinding aan te gaan met de geestelijke wezens in de geestelijke wereld.

Er is lang op je komst gewacht en ik ben ontzettend blij dat je de beslissing hebt genomen om mij te ontmoeten en dat je bereid bent mijn boodschappen van Licht en Liefde te ontvangen. Ik zal je door deze bladzijden heen leiden en jou vertellen hoe jij jouw toekomst op een mooie manier vorm kunt geven en hoe jij je leven een diepe betekenis kunt geven die alleen in een geestelijke verbinding met de wezens van het universum te vinden is. Je zult ontdekken dat het gemakkelijker is dan je misschien gedacht had en dat het mooier is dan je je ooit hebt kunnen voorstellen. Ik ben hier gekomen om jou te helpen, zoals ik kom om alle mensen die zin en doel in hun leven zoeken te helpen.

Ik zal mij eerst even aan je voorstellen, want jouw naam ken ik al lang maar jij kent mij nog niet: mijn naam is Aartsengel Michael, ik ben speciaal voor jou gekomen om je voor te bereiden op een nieuwe manier van leven op aarde. Ik ben één van de twaalf Aartsengelen van God en ik sta op dit belangrijke moment in de tijd zeer regelmatig in contact met allerlei verschillende mediums op aarde om mijn boodschappen aan de mensheid door te geven. Het klinkt misschien vreemd dat ik aan meerdere mensen mijn boodschappen doorgeef, maar op deze manier bereik ik meer mensen dan wanneer ik exclusief tegen één persoon zou spreken.  Wanneer je de inhoud van alle boodschappen die ik wereldwijd aan alle mediums doorgeef naast elkaar legt, zul je ontdekken dat deze overal hetzelfde is. Alleen de manier waarop het opgeschreven wordt kan verschillen. Het kan voor sommigen ongeloofwaardig zijn dat ik meerdere kanalen benut om deze uiterst belangrijke boodschappen voor de mensheid door te geven, maar deze mensen zullen ook geen geloof hechten aan de woorden als deze door één persoon bekend gemaakt worden, dus dat maakt geen verschil.

 Ik begrijp dat het voor een mens moeilijk is om een voorstelling van een Aartsengel te maken. Je hebt alleen als referentiekader de verhalen van anderen en de heilige geschriften die over engelen spreken.  Om het voor jou gemakkelijker te maken zal ik iets over mijzelf vertellen, zodat je jezelf een beeld kunt vormen wie ik ben en hoe ik eruit zie als ik een menselijke vorm aanneem.

Zoals ik al zei: Ik ben één van de twaalf Aartsengelen die op aarde – en uiteraard ook in de geestelijke wereld -  werken voor God, die de Bron is van alle Leven. Wij hebben allemaal verschillende taken en functies, maar doordat wij allemaal hetzelfde doel naleven, namelijk God in de wereld dienen en kenbaar maken, vormen we een collectieve groep.  Engelen zijn onzichtbare wezens van licht, wij zijn puur bewustzijn en hebben in de geestelijke wereld geen menselijke vorm, maar omdat wij voor de mensheid werkzaam zijn, kunnen wij een menselijke vorm aannemen die herkenbaar is.

Mijn menselijke vorm ziet er als volgt uit: ik ben een Aartsengel die zich ……………….