Millio  
Dienstverlening 

lichtmeesters - de kosmische reis

 E-book

Jij bent een kosmisch wezen dat een reis maakt door het universum. 

Misschien klinkt dat te hoogdravend voor je, maar het is echt de waarheid. 

Jij bent een oneindig wezen door het leven en bewustzijn dat in je geplaatst is en waar jij vanaf de geboorte mee door het leven gaat. 

Aartsengel Michael legt in het boek De Lichtmeesters – De kosmische reis aan jou uit waar je vandaan komt, wat je hier op Aarde komt doen, waar je reis naar toe gaat en op welke manier je zo gemakkelijk mogelijk de reis doorleeft. 

Het leven hoeft niet moeilijk te zijn als je inziet wat het doel en de zin ervan is. 

Samen met zijn zes helpers die eveneens Lichtmeester zijn leggen ze je uit op welke manier je het beste door het Aardse leven kunt reizen. 

Ze helpen je met oefeningen, vragen, meditaties en adviezen en je zult versteld staan als je ontdekt hoe eenvoudig de reis afgelegd kan worden.


NU SPECIALE AANBIEDING € 9,99


Een korte impressie:

DE LICHTMEESTERS I – DE KOSMISCHE REIS

Welkom

Lieve lezer,

Welkom in ons midden, wij zijn vereerd dat jij als aardemens ervoor gekozen hebt om onze boodschappen te lezen en in je op te nemen.

Wij, de Lichtmeesters, heten je van harte welkom en nodigen jou uit voor een intiem gesprek en een unieke kennismaking met ons en onze wereld, de wereld van de Geest en van het Licht, van het Leven en Bewustzijn en boven alles in de wereld van de Liefde.

Wij zijn gelukkig dat je gekomen bent en dat je ervoor gekozen hebt om onze woorden in je hart te ontvangen, want we hebben je al zo lang geroepen en nu ben je eindelijk hier bij ons. Er was grote opwinding onder ons toen je ervoor koos om dit boek te lezen en je open te stellen voor ons, want nu is het moment gekomen dat wij jou liefde, blijdschap en geluk kunnen aanbieden. Wij weten dat je heel veel liefde nodig hebt, want je bent gemaakt door de Liefde en je kunt alleen gevoed worden door liefde. Liefde brengt je blijdschap en maakt je gelukkig en wij zullen je vertellen en uitleggen waarom liefde jou voedt en waarom liefde zo uiterst belangrijk is voor je. Er is een groot gebrek aan al deze dingen tussen jullie mensen onderling in jullie wereld op Aarde.

In deze uiterst duistere tijd op Aarde is het moeilijk om te ontdekken wat echt is en zelfs waar het veilig is om te vertoeven. Wij weten dat heel veel mensen diep ongelukkig, depressief, eenzaam en somber zijn, maar diep in ons hart weten wij dat jij dat niet bent, want als je alleen het donker in het leven had gezien was je niet naar ons toegekomen, jij bezit nog levenslust en hoop op veranderingen ten goede. Wij verzekeren je dat wij jou willen en kunnen leren hoe je op andere manieren naar het leven kunt kijken en zullen je aanwijzingen en richtingaanwijzers geven om  je je reis op Aarde als een gelukkig mens af te leggen. Wij zeggen jou dat dit jouw grondrecht is en ook dat het absoluut mogelijk is om op elk moment van de dag en elke dag van je leven gelukkig en blij te zijn.

Jij bent naar ons toegekomen en daarmee geef je aan dat je nieuwsgierig bent naar wat wij jou te vertellen hebben en dat je hoopt dat je antwoorden vinden zult op de vele vragen die je hebt. Als je goed naar ons luistert dan zul je alle antwoorden op alle vragen in jezelf kunnen horen. Ach, we kunnen ons ook voorstellen dat iemand die leeft op puur aards niveau zonder enige verbinding met de geestelijke wereld, met persoonlijke engelen of met God, ons niet op ons woord gelooft of vertrouwt. Jullie leven in een wereld waar de leugen regeert en het lijkt wel of niets en niemand meer totaal te vertrouwen is, maar het ergste is dat alles in jullie dagelijkse leven te veranderen en te manipuleren is waardoor je van niets meer zeker kunt zijn dat het echt is.

Het is vreemd dat de meeste mensen daar inmiddels behoorlijk gewend aan geraakt zijn ondanks dat het heel verwarrend moet zijn om je steeds af te vragen of iets werkelijk of gemanipuleerd is. Om een goed onderscheid te kunnen maken tussen informatie die gemanipuleerd is en die echt is zul je steeds meer op je gevoel en intuïtie moeten vertrouwen. Wat wij weten en wat jij niet beseft is dat in het grotere plan van God het juist de bedoeling is dat jouw intuïtie een snelle ontwikkeling doormaakt. Daarvoor is deze manipulatie van informatie ook bedoeld: om ervoor te zorgen dat jouw intuïtie scherper en duidelijker wordt.