Millio  
Dienstverlening 

Werken met de Stralen van bewustzijn 

Downloadbare Cursus.

 Als je van plan bent om meer uit je leven te halen dan er op dit moment in zit en als je daar een hulpmiddel voor zoekt dan is de cursus Werken met de Stralen van Bewustzijn net iets voor jou.

De Stralen van Bewustzijn zijn golven van informatie die door het universum aan alles wordt doorgegeven door de beheerders van de Vlammen of Stralen. 

Deze beheerders corresponderen met jouw sterrenbeeld. 

Door in te zien welke eigenschappen de beheerders van de Stralen hebben word jij je ook bewust welke eigenschappen jij in je leven dient te ontwikkelen. 

Elke eigenschap heeft een negatieve tegenpool en deze vind jij ook in jezelf terug. 

Hoe je de positieve eigenschappen kunt versterken en de negatieve eigenschappen kunt leren beheersen wordt je in deze cursus duidelijk gemaakt.

Stap in de wereld van het onzichtbare en de krachtige werking van de Bewustzijnsgolven van het universum en doe er je voordeel mee. 


NU SPECIALE AANBIEDING € 9,95

Een korte impressie:

WERKEN MET DE STRALEN VAN BEWUSTZIJN

Er vloeien Stralen van Bewustzijn uit God, of de Bron van Bewustzijn, die via de energie van de engelen aan alles dat leeft in het Universum worden doorgegeven. Deze bewustzijnsuitvloeiingen hebben verschillende benamingen: stralen, bazuinen, vlammen of lichtgolven. Het is op zich niet zo belangrijk hoe ze genoemd worden, maar het is wel belangrijk dat je begrijpt wat deze stralen zijn. Het zijn energiegolven die uit God vloeien in de vorm van stralen of golven of vlammen van licht en bewustzijn, die ervoor zorgen dat het mogelijk is om alles dat nodig is in het universum te creëren en in leven te houden. Het zijn uitgezonden gedachtegolven van God, die bewustzijn in het universum schiep. Het is het leven dat uit de Bron vloeit.

Door de lichtgolven die vanuit God, het Oerbewustzijn, vloeiden ontstond alle leven en bewustzijn. De grote Aartsengelen zijn de beschermers, geleiders en Heren van de Stralen. Elke levensvonk of elk deel dat ontstaan is uit de Bron is verbonden aan één van de Stralen of Golven, zodat deze levensvonk alle eigenschappen van die specifieke straal kan ervaren en leren de positieve eigenschappen van die straal te integreren in de zielenvonk en daarnaast de negatieve tegenpolen van die eigenschappen leert overwinnen.

Als mens is het één van de belangrijkste taken in je leven om een balans tussen de positieve en negatieve eigenschappen te vinden van je overheersende Godsstraal. De werking van de stralen van God is te merken in je chakra’s. Dit zijn energiecentrums in je lichaam die het mogelijk maken dat je in contact kunt staan met de energie van de Vlammen van God. De instroom vanuit de stralen in je lichaam wordt ook wel de levenslijn of de regenboogbrug genoemd, omdat de regenboog alle kleuren van alle stralen in zich draagt.

Deze golven van licht en bewustzijn hebben specifieke kleuren en betekenissen. In deze cursus worden de benamingen voor de stralen door elkaar gebruikt om duidelijk te maken hoe hun werking is. Als je je een straal voorstelt, zie je een stralenbundel, maar de vlammen zijn meer dan een straal die op één punt gericht is. De benaming ´lichtgolf´ zegt meer van de stralen, bij lichtgolven stel je je voor dat ze om je heen of door je heen kunnen stralen en zo werkzaam zijn. 

Visualiseer de stralen, vlammen of golven voor jezelf als bundels van licht die je door middel van een meditatie door je heen kunt laten stromen om de bijbehorende genezende of helpende eigenschappen te ontvangen. Ondanks dat je een overheersende Godsstraal hebt die verbonden is met je hoofdengel en je sterrenbeeld, zijn alle stralen  met alle engelen verbonden. Als je wilt weten welke van de zeven stralen jouw overheersende Godsstraal is, dan kun je door je sterrenbeeld je leidende Aartsengel ontdekken en daarmee jouw overheersende straal. In de cursussen die op www.millio.nl staan kun je ontdekken wie jouw specifieke Aartsengel is, hij is verbonden met jouw sterrenbeeld.’