Millio  
Dienstverlening 

ontdek je levensles 

downloadbare cursus

 WIE BEN IK?

Dit is al meteen een van de moeilijkste  spirituele vragen die je jezelf kunt stellen. 

Hiermee begint en eindigt je spirituele zoektocht. 

Waar kom ik vandaan en waar ga ik naar toe? 

Als je je op het spirituele pad begeeft is dit de cruciale vraag. 

Je zult antwoorden vinden, maar daarnaast nog meer vragen tegenkomen. 

Het is een eindeloze zoektocht die je terug zal brengen naar het begin. 

Een mysterieuze zin, een onbegrijpelijke uitspraak, maar wanneer je de weg hebt gelopen, zul je hem begrijpen.

Deze cursus helpt je wegwijs worden in de basislessen van de nieuwe spiritualiteit. 

Hierin worden antwoorden en adviezen gegeven die je kunnen helpen op je spirituele weg naar Huis. 

De spirituele vragen die elk mens zichzelf stelt zijn:

•             Wie ben ik?

•             Waar kom ik vandaan?

•             Waar ga ik naar toe?

•             Waarom ben ik hier?

•             Wat is het doel en de zin van het leven?

Deze vijf spirituele basisvragen zullen je door de spiritualiteit voeren en zullen een nieuwe dimensie voor je openen. 

Je zult een heel nieuw levensgebied ontdekken, ver buiten de grenzen van de materiële wereld, ver buiten jezelf. 

Tot je tot de ontdekking komt dat de antwoorden in jezelf te vinden zijn. 

Alleen in jezelf!


NU SPECIALE AANBIEDING € 9,95


Een korte impressie:

CURSUS SPIRITUELE BASISLESSEN 
 
EEN VAN DE VELE BASISLESSEN 


AANVAARDING 
De levenservaring die te maken heeft met zelfrespect en eigenwaarde is de aanvaarding en het inzicht dat jij erg belangrijk bent. Als je jezelf niet kunt accepteren zoals je bent dan verval je vaak in geklaag en gejammer over hoe slecht anderen jou behandelen, je voelt je slachtoffer van alles en iedereen. Als je jezelf niet belangrijk vindt en je geen zelfrespect en eigenwaarde bezit, dan straal je dat aan alle kanten uit en wat je uitstraalt komt naar je terug, dat is de universele wet.  


Mensen die worstelen met deze levenservaring kunnen deze les in zelfrespect en eigenwaarde vaak moeilijk leren, ze komen steeds weer in situaties terecht waarbij zij moeten strijden tegen zichzelf. Het aanvaarden van jezelf is niet de enige levenservaring waar je mee kunt worstelen, ook het aanvaarden van geld, succes, overvloed en uitstijgen boven je situatie is dan moeilijk. Als je jezelf niet belangrijk of zelfs minderwaardig vindt, dan spiegelt jouw omgeving dat naar je terug en als jij jezelf niet waardig acht om succes te hebben, rijk te zijn of overvloed te ontvangen zal dat ook niet gebeuren. 


Een voorbeeld: “Ina is een vrouw van rond de vijfenveertig die kwam werken op een school voor voortgezet onderwijs als klassenassistente. Ze kwam van een basisschool waar zij ook deze functie vervulde, maar waar men handig gebruik van haar maakte als vervanger van zieke leerkrachten. Ina werd al snel in haar nieuwe werkkring ingezet als invaller bij ziekte. Ze begon zich net als de bevoegde docenten te gedragen en voelde zich thuis in de groep vakdocenten. Toch werd ze elke keer weer geconfronteerd met het feit dat zij een andere functie had die lager in rangorde was.  


Ina werd een probleem toen zij aan iedereen vertelde dat zij net zo behandeld wilde worden als een docent omdat ze het werk van een docent deed. Zij wilde deelnemen aan vergaderingen, studiedagen en het salaris van een docent ontvangen. De schoolleiding liet haar weten dat er geen enkele kans voor Ina was dat dit gerealiseerd zou worden. Daarop werd Ina de boosaardigheid zelve, ze verzon allerlei nare verhalen over haar privéleven zodat ze sympathie van de collega’s zou ontvangen, ze begon de docenten die haar niet aanstonden te pesten, leerlingen die haar niet het respect gaven dat zij verwachtte of zag bij een docent werden door haar systematisch gekleineerd, gepest, getreiterd en geïntimideerd.  


Ze verlaagde zichzelf tot het allerlaagste niveau met emotionele chantage binnen de groep; onechte huil- en driftbuien en manipulatie, zodat op den duur niemand meer iets met haar te maken wilde hebben en zij zichzelf totaal buiten de groep stelde. Ze kon absoluut niet aanvaarden wie ze was, en door haar boosaardige gedrag verloor ze alles wat ze hoopte te bereiken”. 
 
Stel jezelf eens de volgende vragen: