Millio  
Dienstverlening 

 


 


Een Akasha Consult

 

Tijdens een Akasha consult of Akasha Reading wordt contact gemaakt met de Akasha Kronieken.

Vaak speelt één centraal probleem in iemands leven. 

Om inzicht in de achterliggende levensles te krijgen is een vraag aan de Heren van de Akasha Kronieken een mogelijkheid om antwoord te krijgen op de vragen die je bezig houden. 

Pyts Boschma is Akasha Reader, zij fungeert als een verbinding tussen jou en de Heren van Akasha.

De antwoorden die gegeven worden door de Heren van de Kronieken zijn overstijgend aan het probleem dat je aan hen voorlegt, maar ze zijn helemaal afgestemd op jouw levenspad. 

Deze antwoorden zijn altijd liefdevol, nooit veroordelend en bevatten precies de informatie die je op dit moment in je ontwikkeling nodig hebt en die je verder op weg helpt.  

Het hogere perspectief dat je aangereikt wordt door de Heren van de Kronieken geeft vaak totaal nieuwe inzichten en een gevoel van bevrijding en vervulling. 

Soms is één reading voldoende om helderheid over je probleem te krijgen, maar de mogelijkheid tot een vervolg reading is altijd aanwezig. 


WERKWIJZE: 

Je levert via info@millio.nl  je volledige naam en een recente foto aan en vertelt in het kort het probleem dat je wilt voorleggen aan de Heren van de Kronieken. 

Pyts opent persoonlijk de Akasha Kronieken en noteert wat er gezegd wordt door de Heren van de Kronieken. 

Jij ontvangt een mail met de inhoud van de reading. 

Het tarief voor een eerste reading is € 35,--

Omdat een Akasha reading altijd gericht is op het huidige moment kan het zijn dat je in de toekomst nog een reading wilt doen. 

Het tarief voor een vervolgreading is € 15,--

Je ontvangt de voorwaarden na je aanmelding.   


Reviews

N.N.
24-03-18 17:20:48
Wat bijzonder is de reading ,het geeft veel helderheid en duidelijkheid wat voor jou van toepassing is .Ik zal de reading door Pyts vanuit de Akasha-Kronieken zeker aanbevelen.
R. G.
14-03-18 16:22:56
Het is bijzonder om dit te lezen, het klopt helemaal en is helemaal toegespitst op mijn situatie.
Robin Slot
27-02-18 15:45:39
Pyts heeft mij heel snel een hele duidelijke reading vanuit de Akasha-Kronieken gegeven, en de uitwerking heeft ze mij gemaild. Op deze manier kun je de zienswijzen en adviezen van de Kronieken het beste op je laten inwerken. Ze komt erg betrokken en liefdevol over bij hetgeen ze doet. Daarnaast is Pyts één van de weinige readers, zeker in deze regio. Ik kan deze reading bij Pyts iedereen aanraden; het is balsem voor de ziel!

 

de Akasha Kronieken

De Akasha Kronieken worden ook wel het Archief van de Ziel, Het Boek des Levens, het Veld of het Kosmisch Internet genoemd. 

Het woord Akasha is afkomstig uit het Sanskriet en betekent 'grenzeloze ruimte'. 

Het bevat de volmaakte blauwdruk van elke ziel en bezit daardoor ook alle mogelijkheden voor de toekomst. 

Het Veld is een universele bewustzijnsdimensie waarin de vibratie van elke ziel en haar reis wordt bewaard, alle informatie over elke ziel is er in opgeslagen. 

De Universele Bewustzijnsdimensie is altijd en overal aanwezig en toegankelijk voor iedereen die zich er in zuiverheid mee wil verbinden. 

De Akasha Reader is een Lichtwerker die toegang heeft tot dit Kosmisch Internet en kan jou relevante informatie over jouw leven verstrekken. 

Het is de bedoeling dat wij ons als zielen in de Aardse Dimensie volledig tot uitdrukking brengen, daarin ligt de groei in ons bewustzijn.  


EEN VERKORT VOORBEELD VAN EEN AKASHA READING

"Je vraagt voor (.......). Ze zit vast in aardse levenslessen die ze niet of nauwelijks kan overzien. ze is behoorlijk wanhopig omdat ze geen uitweg ziet. Je bent met haar begaan, maar ze moet haar eigen weg vinden,  ze zal de opening in de muur ontdekken ook al zal die oplossing niet door iedereen begrepen worden. Ze wordt geleefd door haar omgeving in alle facetten. Haar levensles is leren dat zij zelf belangrijk is dat dat zij haar bestemming dient te volgen. Ze heeft een eigen vrije wil, die mag niet door een ander beïnvloed worden, het zal geen enkel effect hebben. 

Ze zal haar hart moeten openen en een verbinding moeten zoeken met de geestelijke wereld, dan pas zal haar vervulling een feit kunnen worden. Zij weet wat haar levenstaak is, ze wordt er regelmatig mee geconfronteerd maar sluit haar ogen voor de boodschappen.

Ze weet dat ze in een vicieuze cirkel rond loopt  en haar kostbare leven hier verspilt. Alleen het besef dat ze dit leven nog een keer opnieuw moet leven zal haar ogen openen, maar de weg zal moeizaam en moeilijk zijn. Ze zit al heel vast verstrikt in het spinnenweb van het aardse leven en de draad naar de geestelijke wereld is dun als spinrag. Dit zal een sterke kabel moeten worden maar zij zal de kabel zelf moeten bouwen. In haar hart weet ze dit al jaren, het is zinloos om haar erop te wijzen. Laat haar haar eigen leven leiden, meer is niet mogelijk."